欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江西省教育考试院www.jxeea.cn为准。

微信号
徐老师
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 高起专 >

2020年江西成人高考高起点英语模拟试题及答案(1)

发布:2020-08-10 09:30:20   点击:

  【导读】考生们大多数是在线上复习,但是很多网上整套的试题都是需要付费的,而且付费的过程繁琐,这就严重影响了考生的复习进度。

  所以,学尔升江西成人高考网为广大考生整理了:2020年江西成人高考高起点英语模拟试题及答案(1)
 

  Ⅰ. Phonetics (10 points)

  Directions:

  In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  1.A. club B. tomb C. comb D. climb
 

  2.A. food B. cool C. school D. flood
 

  3.A. town B. how C. down D. snow
 

  4.A. each B. peach C. break D. deal
 

  5.A. hear B. fear C. dear D. wear
 

  6.A. receive B. friend C. field D. piece
 

  7.A. question B. notion C. exception D. vocation
 

  8.A. exhaust B. exercise C. exam D. exact
 

  9.A. where B. what C. whose D. white
 

  10.A. switch B. hatch C. character D. match
 

  Ⅱ. Vocabulary and Structure (40 points)

  Directions:

  There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.
 

  11. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.

  A. just has got married B. has just married

  C. was just married D. has just got married
 

  12. Every officer and every soldier _______ obey the rules.

  A. had to B. have to C. has to D. must have to
 

  13. Rarely _______ so difficult a problem.

  A. she could have faced with B. could have she faced with

  C. she could have been faced with D. could she have been faced with
 

  14. ______ a dog on the road, the car stopped.

  A. Having seen B. On seeing C. The driver seeing D. Seeing
 

  15. I asked my teacher _______.

  A. what courses should I take B. should I take what courses

  C. I should take what courses D. what courses I should take
 

  16. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

  A. right away B. all at once C. all of a sudden D. all right
 

  17. There aren’t many pandas ________ in the world today.

  A. alive B. living C. lively D. lived
 

  18. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

  A. that we use B. as we use C. as we use them D. that we use them
 

  19. It _______ to me that he was jealous.

  A. happened B. took C. occurred D. felt
 

  20. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

  A. were heated B. must be heated C. is heated D. be heated
 

  21. Please ______ me at the station on time.

  A. meeting B. to meet C. meet D. met
 

  22. _______ “hello”, he reached out his hand.

  A. Said B. Saying C. To say D. Say
 

  23. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

  A. attracted B. tempted C. persuaded D. tended
 

  24. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

  A. not until…that B. after…when C. until…then D. before…that
 

  25. Please telephone me half an hour _______.

  A. in charge B. in advance C. in time D. in front
 

  26. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

  A. are B. is C. are being D. is being
 

  27. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

  A. refer B. suggest C. recommend D. propose
 

  28. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

  A. reported B. reports C. has been reported D. has reported
 

  29. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

  A. as B. so as to C. so that D. so as
 

  30. His report on the space exploration was really ________.

  A. exciting B. excited C. excitement D. excitedly
 

  31. Your chair needs _______.

  A. to repair B. repairing C. to repairing D. being repair
 

  32. I hate to see papers _______ in pencil.

  A. writing B. to write C. written D. write
 

  33. The job made her dependent _______ her husband.

  A. on B. from C. of D. to
 

  34. This is the second time she ______ improvement on that equipment.

  A. had made B. made C. is making D. has made
 

  35. He spoke so quickly that I did not ______ what he said.

  A. catch B. accept C. take D. listen
 

  36. _______determines a good meal varies from country to country.

  A. What B. That C. It D. Which
 

  37. As the journey was a long one, he took a friend with him for ________.

  A. pleasure B. entertainment C. company D. defence
 

  38. I suggest _______ for an outgoing this Sunday.

  A. us going B. we are going C. to go D. our going
 

  39. We’ve ______ sugar. Ask him to lend us some.

  A. run away with B. run down C. run off D. run out of
 

  40. It was in 1930 _______ he became a university student.

  A. when B. that C. which D. and
 

  41. I am very _______ to you for your help.

  A. grateful B. agreeable C. pleased D. thanks
 

  42. You _______ go now. It’s very late.

  A. had rather B. prefer to C. had better D. would rather
 

  43. If I were you, I would take it easy, _______ is no need to be nervous.

  A. it B. this C. there D. which
 

  44. Why not _______ me earlier?

  A. to tell B. tell C. telling D. told
 

  45. Joe’s handwriting is ________ Mary’s.

  A. more better B. as well as C. much better than D. more better than
 

  46. The experiment _______ the discovery of a cure for cancer.

  A. happened to B. led up C. resulted in D. set up
 

  47. To produce one pound of honey, a colony of bees must fly a distance _______ to twice around the world.

  A. similar B. equal C. compared D. corresponding
 

  48. I did not mean ____ anything, but those apples looked so good I couldn’t resist ___one.

  A. to eat…trying B. to eat…to trying C. eating…to try D. eating…to trying
 

  49. I had hardly sat down _______ he stepped in.

  A. when B. that C. until D. after
 

  50. In his time he enjoyed a reputation _______.

  A. as great as Mozart, if not greater than B. as great as, if not greater than, Mozart

  C. as great, if not greater, as Mozart D. greater, if not as great as Mozart
 

  参考答案

  Ⅰ. Phonetics

  1.A 2.D 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A

  8.B 9.C 10.C

  Ⅱ. Vocabulary and Structure

  11.D 12.C 13.D 14.C 15.D 16.A 17.A

  18.B 19.C 20.D 21.C 22.B 23.B 24.A

  25.B 26.A 27.C 28.C 29.C 30.A 31.B

  32.C 33.A 34.D 35.A 36.A 37.C 38.D

  39.D 40.B 41.A 42.C 43.C 44.B 45.C

  46.C 47.B 48.A 49.A 50.B


  【结尾】以上就是关于2020年江西成人高考高起点英语模拟试题及答案的全部内容,想要了解更多关于江西成考信息,可以关注学尔升江西成人高考网(https://www.njsoo.com/),我们将为您提供江西成考考试资讯历年真题常见问题等相关信息。

上一篇:2020年江西成人高考高起点英语模拟试题及答案(2)
下一篇:2020年江西成考高起点《历史》选择题及答案(9)

第二版底部图