欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江西省教育考试院www.jxeea.cn为准。

微信号
徐老师
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 高起专 >

2020年江西成人高考高起点英语模拟试题及答案(2)

发布:2020-08-10 09:44:02   点击:

  【导读】考生们大多数是在线上复习,但是很多网上整套的试题都是需要付费的,而且付费的过程繁琐,这就严重影响了考生的复习进度。

  所以,学尔升江西成人高考网为广大考生整理了:2020年江西成人高考高起点英语模拟试题及答案(2)
 

  一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

  在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

  ( )1.A.straight B.prefer C.enough D.fall

  ( )2.A.low B.though C.knowledge D.sold

  ( )3.A.calm B.hall C.talk D.ball

  ( )4.A.already B.each C.league D.weak

  ( )5.A.produce B.true C.computer D.news
 

  二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)

  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。
 

  ( )6.Are you sure you don‘t have _______ advice to give me?I really need _______.

  A.any;any

  B.some;any

  C.any;some

  D.any;some
 

  ( )7.When we sawhis face, we knew _______ was bad.

  A.the news

  B.some news

  C.a news

  D.news
 

  ( )8.The number of students in our school ________.

  A.increased

  B.is increased

  C.has increased

  D.are increased
 

  ( )9.________ your step,or you might fall into the water.

  A.See

  B.Watch

  C.Miss

  D.Look at
 

  ( )10.The meeting _______.

  A.is to put off

  B.is going to put off

  C.is to be put off

  D.will put off
 

  ( )11.Since the road is wet this morning,last night _______.

  A.it must be raining

  B.it must rain

  C.it must have rained

  D.it must have been rained
 

  ( )12.Nothing could stop _______.

  A.him come

  B.that the came

  C.him from coming

  D.him to come
 

  ( )13.The noise of desks _______ could be heard out in the street.

  A.opened and closed

  B.to be opened and closed

  C.being opened and closed

  D.having been opened and closed
 

  ( )14.The medicine will ______ you good.

  A.do

  B.save

  C.give

  D.help
 

  ( )15.A few years later,I found my hometown completely _______.

  A.changed

  B.changing

  C.to be changed

  D.to change
 

  ( )16.This novel is worthy of_______.

  A.reading

  B.read

  C.having read

  D.being read
 

  ( )17.It is very kind ______ see me.

  A.from you to

  B.as

  C.as if

  D.like that
 

  ( )18.It looks _______ it‘s going to rain.

  A.that

  B.as

  C.as if

  D.like that
 

  ( )19.The stone was so heavy that it was difficult for the old man to ______ it.

  A.lift

  B.reach

  C.rise

  D.touch
 

  ( )20.They lives ______ the other side of the road.

  A.in

  B.on

  C.for

  D.by
 

  ( )21.She can speak Japanese better than ________else.

  A.the one

  B.no one

  C.anyone

  D.another
 

  ( )22.This lesson is _______ than the last one.

  A.more easier

  B.more easy

  C.very easier

  D.much easier
 

  ( )23.Today‘s weather isn’t as cold as it was yesterday, ________?

  A.wasn‘t

  B.is it

  C.was it

  D.isn‘t it
 

  ( )24.This book is for students ______ native language is not English.

  A.of whom

  B.that

  C.which

  D.whose
 

  ( )25.You may not go out _______ your work is done.

  A.before

  B.until

  C.where

  D.as
 

  ( )26.Look what Father_______ me when he came from work.

  A.brought

  B.took

  C.carried

  D.fetched
 

  ( )27.Nobody knew _______ there.

  A.how long time I had been

  B.how long had I been

  C.how long time had I been

  D.how long I had been
 

  ( )28.The harder he studies,_______.

  A.he‘ll make great progress

  B.the greater progress he‘ll make

  C.he‘ll make greater progress

  D.the greater he‘ll make progress
 

  ( )29.________,I would have gone to see him.

  A.Have I had time

  B.Had I time

  C.Had I had time

  D.would I have had
 

  ( )30. He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.

  A.won‘t go

  B.not go

  C.not to go

  D.didn‘t go


  参考答案:

  一、语音知识

  1.A 2.C 3.A 4.A 5.B
 

  二、词汇与语法知识

  6.D 7.A 8.C 9.B 10.C 11.C 12.C

  13.C 14.A 15.A 16.D 17.C 18.C 19.A

  20.B 21.C 22.D 23.B 24.D 25.B 26.A

  27.D 28.B 29.C 30.B


  【结尾】以上就是关于2020年江西成人高考高起点英语模拟试题及答案的全部内容,想要了解更多关于江西成考信息,可以关注学尔升江西成人高考网(https://www.njsoo.com/),我们将为您提供江西成考考试资讯历年真题常见问题等相关信息。

上一篇:2020年江西成人高考高起点英语模拟试题及答案(3)
下一篇:2020年江西成人高考高起点英语模拟试题及答案(1)

第二版底部图