欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江西省教育考试院www.jxeea.cn为准。

微信号
徐老师
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 高起专 >

2020年江西成人高考高起点英语模拟试题及答案(5)

发布:2020-08-10 09:56:15   点击:

  【导读】考生们大多数是在线上复习,但是很多网上整套的试题都是需要付费的,而且付费的过程繁琐,这就严重影响了考生的复习进度。

  所以,学尔升江西成人高考网为广大考生整理了:2020年江西成人高考高起点英语模拟试题及答案(5)
 

  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。
 

  ( )1.—The sea is very rough today.

  —Yes, I‘ve never seen _______ before.

  A. such rough sea B. such a rough sea

  C. so rough sea D. that rough sea
 

  ( )2.—She‘s broken her arm again.

  —Again? I ______ she _______ ever broken it before.

  A. don‘t know; has B. didn’t know; had

  C. didn‘t know; has D. hadn’t know; would
 

  ( )3.—Has the wallet been returned yet?

  —No, but we expect ______ any day now.

  A. to return it B. it to return C. it to be returned D. it returned
 

  ( )4.—I‘ve been told to pay the rent.

  —But it‘s already been paid. It ______ by someone else.

  A. must be B. may be

  C. must be paid D. must have been paid
 

  ( )5. Montreal is larger than _______ in Canada.

  A. any city B. any cities C. any other cities D. any other city
 

  ( )6. Human‘s brains are larger in proportion to their bodies than _______.

  A. whales B. a whale C. that of whales D. those of whales
 

  ( )7. Before writing your article, ______, collect your material, and prepare an outline.

  A. a topic should be selected B. a topic to be selected

  C. your topic should be selected D. select a topic
 

  ( )8.—I usually travel by train.

  —Why not ________ by plane for a change?

  A. to try going B. trying to go C. to try and go D. try going
 

  ( )9. The boy lay in the street, his eyes _______ and his hands ______.

  A. closing; trembling B. closed; trembled

  C. closing; trembled D. closed; trembling
 

  ( )10. He _______ here for 20 years by the end of next month.

  A. had worked B. has worked C. will have worked D. will work
 

  ( )11. I‘ll do _______ the doctor advised.

  A. as B. like C. that D. all what
 

  ( )12.—Did we have to wait for Tom?

  —Well, _______ very angry if we hadn‘t waited for him.

  A. he‘d have been B. he were C. he had been D. he must be
 

  ( )13. Why do you insist on ________?

  A. this to be done B. this done

  C. this being done D. this is done
 

  ( )14. We looked everywhere for the ________.

  A. missing watch B. missed watch

  C. watch being missed D. watch that lost
 

  ( )15. ______, the runners crossed the finish line.

  A. Tiring B. Tired C. To be tired D. They are tired
 

  ( )16. _______ by the air, the kite went up into the sky.

  A. Pushing B. Pushed C. Having been pushed D. Having pushed
 

  ( )17.—The round bowl over there is a bit small, isn‘t it?

  — _______.

  A. So are the fish B. So the fish are

  C. Neither the fish D. Neither are the fish
 

  ( )18. She couldn‘t take shorthand, _______ slowed down the work of the office.

  A. that B. which C. it D. so
 

  ( )19. Was it last Friday ________ you met him?

  A. that B. on which C. which D. when
 

  ( )20. _______ might fail in the exam worried him.

  A. He B. That he C. What D. It
 

  ( )21.—I‘v got this really painful ear.

  —How long _______ you?

  A. does it bother B. was it bothering

  C. would it bother D. has it been bothering
 

  ( )22.—I started to study, but then a friend called.

  —That‘s no excuse ________.

  A. for not studying B. not for studying C. not studying D. not to studying
 

  ( )23.—Why was he so hot when he got home?

  —He ________.

  A. was running B. is running C. has been running D. had been running
 

  ( )24.—There‘s been an earthquake.

  —I know. At least a hundred people ________.

  A. were to be killed B. are said to have been killed

  C. said to have been killed D. are said to kill
 

  ( )25. You may invite _______ wants to go.

  A. whomever B. whoever C. which one D. people
 

  参考答案

  1.B 2.B 3.C 4.D 5.D

  6.D 7.D 8.D 9.D 10.C

  11.A 12.A 13.C 14.A 15.B

  16.B 17.A 18.B 19.A 20.B

  21.D 22.A 23.D 24.B 25.B


  【结尾】以上就是关于2020年江西成人高考高起点英语模拟试题及答案的全部内容,想要了解更多关于江西成考信息,可以关注学尔升江西成人高考网(https://www.njsoo.com/),我们将为您提供江西成考考试资讯历年真题常见问题等相关信息。

上一篇:2020年江西成人高考高起点英语模拟试题及答案汇总
下一篇:2020年江西成人高考高起点英语模拟试题及答案(4)

第二版底部图