欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江西省教育考试院www.jxeea.cn为准。

微信号
徐老师
微博

所在位置: 首页>复习资料 > 高升专 >

2020年江西成人高考高起点英语完型填空试题一

发布:2020-07-23 11:48:05   点击:

  【导读】随着时代的进步,很多报名了成考的考生都已经不再使用纸质的试卷复习了,都是在网上找一些相关试题来复习,但网络上的试题比较零散,不方便查找。

  为此,学尔升江西成人高考网为广大考生整理了:2020年江西成人高考高起点英语完型填空试题一

  I went there in 1924; no local planes in those days, so I made the trip by bus. It was a thousand kilometers, and it 1 twenty hours. I sat by a fellow about my own age, 24. He said his name was Karl Packey, 2 he told me 3 anything else.

  He 4 me because he had so little to say. No opinions, no memories, no tales to 5 . Had his home, his life, the war and so on left no mark at all 6 him? It was very 7 . I was 8 when the pillows were given 9 , and I could politely try to sleep. I hoped I would never meet him again. The next time I went to Fairburn was in 1974. By 10 , of course. The president was going to “open” the new town, 11 had taken twenty-six years to be 12 . I sat next to a man of about fifty, whose face was a 13 . I guessed he had something 14 to tell me.

  The face was rough, brown and 15 with age and worry. There were two old scars (伤痕) in his face. But 16 them, I saw 17 and power. I guessed he was the boss of 18 . Perhaps he hadn‘t expected the big job and hadn’t wanted it.

  He had done it well, no doubt. The thing had clearly 19 him the power of decision. We started to talk…。 The next two hours were for me the most interesting, adventurous, even exciting that I remember. He kept me silent, 20 with wonder. Our plane 21 Fairburn. I 22 his hand and thanked him for making the journey so 23 . I told him my name. “The pleasure was 24 ,” he said, “I was Chief Engineer here at Fairburn until last year. I built the new town. Karl Packer is the name. Haven‘t we met before 25 ?”

  1. A. took      B. spent       C. lost       D. had

  2. A. but       B. still       C. yet        D. however

  3. A. hardly     B. almost       C. nearly      D. mostly

  4. A. disappointed B. pleased      C. excited      D. worried

  5. A. say       B. speak       C. tell       D. talk

  6. A. in       B. with        C. for        D. on

  7. A. puzzling    B. interesting    C. exciting     D. wondering

  8. A. glad      B. sorry       C. sad        D. angry

  9. A. in       B. up         C. out        D. with

  10. A. bus       B. land        C. air        D. sea

  11. A. it       B. that        C. which       D. this

  12. A. built      B. made        C. set        D. founded

  13. A. book      B. mirror       C. picture      D. window

  14. A. good      B. bad        C. wrong       D. old

  15. A. cleaned     B. washed       C. lined       D. broken

  16. A. on       B. above       C. over       D. in

  17. A. success     B. sadness      C. fear       D. failure

  18. A. something    B. anything      C. nothing      D. everything

  19. A. taught     B. offered      C. gave       D. showed

  20. A. open-mouth   B. opened-mouth   C. open-mouthed  D. opening-mouth

  21. A. landed at    B. landed in     C. landed to     D. landed

  22. A. hit       B. shook       C. seized      D. caught

  23. A. pleasant    B. pleasure      C. pleased      D. pleasing

  24. A. my       B. mine        C. me        D. I

  25. A. somewhere    B. anywhere      C. nowhere      D. everywhere

  参考答案:

  1.A 2.A 3.A 4.A 5.C 6.D 7.A 8.A 9.C 10.C

  11.C 12.A 13.A 14.B 15.C 16.C 17.A 18.A 19.A 20.C

  21.A 22.B 23.A 24.B 25.A


  【结尾】以上就是关于2020年江西成人高考高起点英语完型填空试题一的相关内容,想了解更多关于江西成人高考信息,可以关注学尔升江西成人高考网(www.njsoo.com/)。

上一篇:2020年江西成人高考高起点英语完型填空试题二
下一篇:第一页

第二版底部图