欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江西省教育考试院www.jxeea.cn为准。

微信号
徐老师
微博

所在位置: 首页>复习资料 > 高升专 >

2020年江西成人高考高起点英语完型填空试题二

发布:2020-07-23 11:51:36   点击:

  【导读】随着时代的进步,很多报名了成考的考生都已经不再使用纸质的试卷复习了,都是在网上找一些相关试题来复习,但网络上的试题比较零散,不方便查找。

  为此,学尔升江西成人高考网为广大考生整理了:2020年江西成人高考高起点英语完型填空试题二

  The young engineer sat down on a rock and rested his head in his hands. He would never get home; it was 1 . For weeks he had been 2 in the Northwest Canadian forest. Now there was a terrible 3 behind his eyes, and worse of ail, he had gone 4 .

  Suddenly a man 5 out of the woods, an Indian who had been hunting in the area. Seeing the engineer's 6 , he caught a fish in a nearby 7 and fed the sick man the 8 of the fish and some flesh from its head. 9 within a few hours the engineer's pain was 10 . A day later he could 11 again, and the next day he had 12 recovered.

  When he returned home, the engineer told the 13 to Dr Price. Not until years later did it become a(n) 14 fact that this was just an everyday 15 doing its work. For what the engineer did, by eating fish eyes, was to 16 his vitamin (维生素)。

  Vitamin A's biggest job is to keep the eyes 17 . Without A, people and animals get night blindness and other eye problems. Without A, people can even be totally blind. A helps to keep the skin in good 18 . A also helps 19 with bones and teeth and has to do with proper 20 of blood cells.

  1. A. hopeless B. useless C. careless D. timeless

  2. A. lost B. treated C. hunting D. working

  3. A. scene B. illness C. pain D. heat

  4. A. blind B. changed C. mad D. separated

  5. A. reached B. appeared C. hid D. watched

  6. A. starvation B. situation C. reality D. trouble

  7. A. stream B. boat C. place D. sea

  8. A. tail B. skin C. bone D. eyes

  9. A. Possibly B. Surprisingly C. Fortunately D. Immediately

  10. A. shown B. gone C. settled D. disappeared

  11. A. see B. speak C. walk D. work

  12. A. naturally B. completely C. partly D. physically

  13. A. news B. result C. secret D. story

  14. A. actual B. accepted C. solved D. ordinary

  15. A. sight B. food C. lifeguard D. service

  16. A. from B. by C. about D. with

  17. A. trust B. trade C. try D. take

  18. A. looking B. rolling C. moving D. going

  19. A. energy B. order C. shape D. sense

  20. A. out B. off C. about D. to

  参考答案:

  1.A 2.A 3.C 4.A 5.B 6.D 7.A 8.D 9.B 10.B

  11.A 12.B 13.D 14.B 15.C 16.D 17.D 18.C 19.A 20.A


  【结尾】以上就是关于2020年江西成人高考高起点英语完型填空试题二的相关内容,想了解更多关于江西成人高考信息,可以关注学尔升江西成人高考网(www.njsoo.com/)。

上一篇:2020年江西成人高考高起点英语完型填空试题三
下一篇:2020年江西成人高考高起点英语完型填空试题一

第二版底部图