欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江西省教育考试院www.jxeea.cn为准。

微信号
徐老师
微博

所在位置: 首页>复习资料 > 高升专 >

2020年江西成人高考高起点英语完型填空试题三

发布:2020-07-23 11:52:45   点击:

  【导读】随着时代的进步,很多报名了成考的考生都已经不再使用纸质的试卷复习了,都是在网上找一些相关试题来复习,但网络上的试题比较零散,不方便查找。

  为此,学尔升江西成人高考网为广大考生整理了:2020年江西成人高考高起点英语完型填空试题三


  完形填空(共15小题;每题2分,共30分)

  通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

  Young Marconi had the teachers to give him lessons at home in Italy.He loved books,especially 1____ on science.He had curious mind and always wanted to prove for himself 2____ he read.

  3____ day,when he was sitting by an open window,it seemed that a thousand 4____ filled his ears.“Where are they all 5____ ?”he asked himself.“And where will they go? What happens to all the words that people say?Do they 6____ in the air around the earth,7 ____ waiting for someone to pick them up?”

  At once Marconi went to work.Sounds cal3 be made t0 8 ____ ,he thought,if they are given a push by electricity.If I call push a piece of wood across the waves of water.I can also 9_____ sounds through the air waves by electrical power.

  A few weeks 10____ he called his mother and father up to his workroom for a 11 ____.He touched a little machine,and two floors below there was the sound of a buzz(嗡嗡声).“How did you do it?”they asked.“Your machine is 12_____ far from the sound.”

  “That’s right,”he said happily.“I have just found a 13_____ to carry sound without wires.’’

  Although Marconi’S father did not think the wireless sound would 14_____ be important,he gave his son some money to 15____ his work.“Father,with this money I am going to send messages round the world one day.’’

  1.A.that B.those C.ones D.One

  2.A.that B.what C.Things D.Books

  3.A.Some B.Certain C.A D.One

  4.A.noises B.voices C.sounds D.Waves

  5.A.to B.along C.From D.By

  6.A.fly B.float C.keep D.Stay

  7.A.only B.just C.and D.So

  8.A.fly B.run C.travel D.Go

  9.A.push B.fly C.set D.send

  10.A.before B.1ater C.past D.Ago

  11.A.wonder B.surprise C.fright D.Joke

  12.A.so B.such C.much D.Enough

  13.A.road B.path C.way D.Mean

  14. A.ever B.forever C.never D.Not

  15.A.keep B.keep on C.go on D.Continue

  参考答案:

  1.B 2.B 3.D 4.A 5.C 6.D 7.B 8.C 9.D 10.B

  11.B 12.A 13.C 14.A 15.D


  【结尾】以上就是关于2020年江西成人高考高起点英语完型填空试题三的相关内容,想了解更多关于江西成人高考信息,可以关注学尔升江西成人高考网(www.njsoo.com/)。

上一篇:2020年江西成人高考高起点《语文》提升练习及答案一
下一篇:2020年江西成人高考高起点英语完型填空试题二

第二版底部图