欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江西省教育考试院www.jxeea.cn为准。

微信号
徐老师
微博

所在位置: 首页>复习资料 > 高升专 >

2020年江西成考高起专《英语》练习题及答案(2)

发布:2020-07-23 14:29:56   点击:

  【导读】随着时代的进步,很多报名了成考的考生都已经不再使用纸质的试卷复习了,都是在网上找一些相关试题来复习,但网络上的试题比较零散,不方便查找。

  为此,学尔升江西成人高考网为广大考生整理了:2020年江西成考高起专《英语》练习题及答案(2)

  1. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.

  A. just has got married

  B. has just married

  C. was just married

  D. has just got married

  2. Every officer and every soldier _______ obey the rules.

  A. had to

  B. have to

  C. has to

  D. must have to

  3. Rarely _______ so difficult a problem.

  A. she could have faced with

  B. could have she faced with

  C. she could have been faced with

  D. could she have been faced with

  4. ______ a dog on the road, the car stopped.

  A. Having seen

  B. On seeing

  C. The driver seeing

  D. Seeing

  5. I asked my teacher _______.

  A. what courses should I take

  B. should I take what courses

  C. I should take what courses

  D. what courses I should take

  6. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

  A. right away

  B. all at once

  C. all of a sudden

  D. all right

  7. There aren’t many pandas ________ in the world today.

  A. alive

  B. living

  C. lively

  D. lived

  8. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

  A. that we use

  B. as we use

  C. as we use them

  D. that we use them

  9. It _______ to me that he was jealous.

  A. happened

  B. took

  C. occurred

  D. felt

  10. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

  A. were heated

  B. must be heated

  C. is heated

  D. be heated

  11. Please ______ me at the station on time.

  A. meeting

  B. to meet

  C. meet

  D. met

  12. _______ “hello”, he reached out his hand.

  A. Said

  B. Saying

  C. To say

  D. Say

  13. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

  A. attracted

  B. tempted

  C. persuaded

  D. tended

  14. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

  A. not until…that

  B. after…when

  C. until…then

  D. before…that

  15. Please telephone me half an hour _______.

  A. in charge

  B. in advance

  C. in time

  D. in front

  16. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

  A. are

  B. is

  C. are being

  D. is being

  17. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

  A. refer

  B. suggest

  C. recommend

  D. propose

  18. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

  A. reported

  B. reports

  C. has been reported

  D. has reported

  19. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

  A. as

  B. so as to

  C. so that

  D. so as

  20. His report on the space exploration was really ________.

  A. exciting

  B. excited

  C. excitement

  D. excitedly

  1.D 2.C 3.D 4.C 5.D 6.A 7.A 8.B 9.C 10.D

  11.C 12.B 13.B 14.A15.B 16.A 17.C 18.C 19.C 20.A

 

  【结尾】以上就是关于2020年江西成考高起专《英语》练习题及答案的相关内容,想了解更多关于江西成人高考信息,可以关注学尔升江西成人高考网(www.njsoo.com/)。

 

上一篇:2020年江西成考高起专《英语》练习题及答案(3)
下一篇:2020年江西成考高起专《英语》练习题及答案(1)

第二版底部图