欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江西省教育考试院www.jxeea.cn为准。

微信号
徐老师
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 学位英语 >

2021年江西省成人学位英语备考练习题及答案(九)

发布:2021-12-06 11:05:07   点击:

【导读】学尔升江西成考网为大家准备了学位英语备考练习题及答案(九),希望能让大家的复习效果得到提升。让我么一起来做做这些练习题吧~

 

  2021年江西省成人学位英语备考练习题及答案(九)内容如下:

     1. I think I'll wait until the mail __________ .

  A. should come

  B. is coming

  C. comes

  D. will come

  答案:C

  2. We could have bought a new are last year, but we really __________ it.

  A. can't afford

  B. couldn't afford

  C. won't afford

  D. unable to afford

  答案:B

  3. If you don't pay your taxes ,they __________ .

  A. have you arrested (逮捕)

  B. will have you arrested

  C. must have you arrested

  D. have you arrest

  答案:B

  4. I __________ meeting you ever since we parted.

  A. was looking forward to

  B. have been looking forward to

  C. had been looking forward to

  D. looked forward to

  答案:B

  5. They told me that by the end of the month they__________ in this flat for 12 years.

  A. has lived

  B. will have lived

  C. has been living

  D. would have been living

  答案:D

  6. Whether that is a good solution depends on __________.

  A. how you look at it

  B. you look at it

  C. that you look at it

  D. what you look at it

  答案:A    7. How close parents are to their children__________ a strong influence on the character of the children.

  A. have

  B. to have

  C. has

  D. having

  答案:C

  8. No sooner had we reached the top of the hill __________ we all sat down to rest.

  A. that

  B. then

  C. when

  D. until

  答案:A

  9. You will grow wiser __________ you grow older.

  A. when

  B. after

  C. as

  D. since

  答案:C

 10. The time is not far away __________ modem communications will become widespread in China's vast countryside.

  A. when

  B. before

  C. until

  D. as

  答案:A

 11. A higher crime rate exists in cities a large percentage of unemployment __________.

  A. where have

  B. that have

  C. which they have

  D. that having

  答案:B

  12. The inflation made it hard for us to buy the necessities __________ .

  A. which need us

  B. that we need

  C. what we need

  D. as we need

  答案:B

 

      以上就是2021年江西省成人学位英语备考练习题及答案(九)相关内容。更多2021年学位英语考试复习资料、模拟试题和历年真题,可以关注学尔升江西成考网(www.njsoo.com)。​

上一篇:2021年江西省成人学位英语备考练习题及答案(十)
下一篇:2021年江西省成人学位英语备考练习题及答案(八)

第二版底部图