欢迎访问明德教育官网

本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江西省教育考试院www.jxeea.cn为准。

微信号
徐老师
微博

所在位置: 首页>试题题库 > 学位英语 >

2021年江西省成人学位英语备考练习题及答案(十)

发布:2021-12-07 15:19:58   点击:

【导读】学尔升江西成考网为大家准备了学位英语备考练习题及答案(十),希望能让大家的复习效果得到提升。让我么一起来做做这些练习题吧~
 

  2021年江西省成人学位英语备考练习题及答案(十)内容如下:
 

Tourism has become a very big (1) . For Spain, Italy and Greece it is the largest (2) of foreign exchange, and even for Britain, it is the fourth. Faced with this hug new income, no government can afford to look (3) on the business ; questions of hotel bath rooms, beach umbrellas and ice-cream sales are now discussed by ministers of tourism with solemn expertise. Before the Second World War the tourist industry was widely regarded as being unmanly and stupid But tourism has become a new industry, as trade business used (4) ;in Spain, Italy,. Greece and much of Eastern Europe, new road systems have opened up in the country, first to tourists, and then to industry and locals.

  Much of tourism is a nationalized industry, a (5) part of national planning. In a place west of Marseilles, the French government is killing mosquitoes and building six big vacation places to (6) nearly a million tourists.In Eastern Europe, a whole new seaside (7) has sprung up (8) the last few years: the governments have greatly (9) when tourists from the West (10) from half a million four years ago to nearly two million last year.

  1.请把答案填入( )。

  A. firm

  B.business

  C. company

  D. affair

  答案:B

  2.请把答案填入( )。

  A. factor

  B. resource

  C. source

  D. cause

  答案:C

  3.请把答案填入( )。

  A. up

  B. at

  C. for

  D. down

  答案:D

  4.请把答案填入( )。

  A.be done

  B.done

  C.to do

  D.to doing

  答案:C

  5.请把答案填入( )。

  A. key

  B. minor

  C.linking

  D. questioning

  答案:A

  6.请把答案填入( )。

  A. attract

  B. pull

  C.hold

  D. contain

  答案:A

  7.请把答案填入( )。

  A.civilization

  B.culture

  C.writing

  D.book

  答案:B

  8.请把答案填入( )。

  A.over

  B. for

  C. after

  D. beyond

  答案:A

  9.请把答案填入( )。

  A. suffered

  B.lost

  C.invested

  D.benefited

  答案:D

  10.请把答案填入( )。

  A. added

  B. divided

  C. reduced

  D. multiplied

  答案:D

 

 以上就是2021年江西省成人学位英语备考练习题及答案(十)相关内容。更多2021年学位英语考试复习资料、模拟试题和历年真题,可以关注学尔升江西成考网(www.njsoo.com)。​


上一篇:最后一页
下一篇:2021年江西省成人学位英语备考练习题及答案(九)

第二版底部图